FORRÁS-KÓD MAGAZIN

Az alábbi bejegyzések a Forrás-Kód módszert végzettek tollaiból erednek.
Az írások függetlenek attól, hogy a szerzője a civil élet mely területéről érkezik. Ebben a módszerben minden egyén azonos alapokról kezdi a fejlődést. Az egyéni fejlődés mértékét, kizárólag a hozzáadott szorgalom határozza meg.

Vazulok

Vazulok

Azon ősi magyarság tudathoz kapcsolódó szellemi gondolkodók közös gyűjtőneve, akik a magyar államalapítás szerves részeként vannak jelen.
Ezen értelemben a kapcsolat velük oly célt szolgál, melyben segítségetekre lesznek a felemelkedés során a magyar jogállam megalapításának kivitelezésében. Szerves kapcsolatban áll a harmonikus állam működtetése a jogi alapok megszületésével, így elkerülhetetlen, hogy együtt dolgozzanak majdan a Forrás-kód közösség tagjaival. Az első találkozásunk időpontját még homály fedi, az elkövetkezendő 3 évet követően lesz esedékes.
A Vazulok vezetési mikéntje fontos lesz számotokra a továbbiakban.
1. Hozzáállás 2. Lelkület 3. Példamutatás 4. Életminőség 5. Hazaszeretet 6. Elhivatott szellemiség a Forrás irányába
Mindezek együttese eredményezi azon csodálatos koherenciáját a leendő államnak, melyek nélkül nem érdemes hozzálátni az alapításnak.

Írta: Tokai-Bujdosó Éva

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás

Iratkozz fel a hírlevelemre

Értesülj az új bejegyzésekről, új programokról!

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.