Egyéni gyógyítás, médiumi közvetítéssel

 

A terápia általam kifejlesztett egyedi módszerre épül. Személyesen, az irodámban fogadlak Téged, ahol egymás között megteremtjük azt a légkört, amiben oldottan biztonságban érezheted magad. Részedről nem igényel nyitottságot a spiritualizmusra, nem akadály, ha szkeptikus vagy az ilyen jellegű tevékenységekkel kapcsolatban. A terápia elkezdése 4 éves kortól lehetséges. Orvosi dokumentumokat nem kérek.

 

A terápia gyógymódjai az alábbiak szerint:

Fizikai testet érintő gyógyítás

 • gerinc kiigazító program
 • idegrendszeri zavarok, sérülések
 • egyéb fizikai tünetek (pl.: bőrproblémák; szervi problémák; emésztő rendszeri problémák; keringési problémák)

Mentálhigiénét érintő gyógyítás

 • lelki, érzelmi sérülések, törések, traumák
 • depressziós tünetek
 • kényszercselekedetek, kényszergondolatok
 • önértékelési zavarok
 • beillesztkedési problémák
 • indulatkezelési problémák

Lélekemelő terápia

 • öntudatfejlesztés
 • megtudd ki vagy Te, honnan származol
 • milyen képességekkel és tudással jöttél ide a Földre

Mit kell tenned vagy megtapasztalnod ahhoz, hogy a javulás, fejlődés, gyógyulás bekövetkezzen.

Minden terápia ugyanarra a metódusra és tematikára épül. Minden alkalommal ráhangolódunk a lelked és a fizikai tested hálózatára. Hol, milyen kiigazítások szükségesek benned ahhoz, hogy a jelenlegi helyzetedben fejlődés, előremozdulás legyen. Az érzelmi és egészségügyi állapotodon javulás, változás lehessen. Megvizsgáljuk, hogy pontosan mi okozza a jelenlegi helyzetedben, állapotodban kialakult nehézségeket, tüneteteket. Mik azok a befolyásoló tényezők, amik jelenleg hatnak rád. Mi az, ami jelenleg meghatároz Téged az önismeret, önértékelés jegyeiben. Mi alapján határozod meg és alakítod ki kapcsolatrendszereidet.

A foglalkozás elméleti és gyakorlati részből áll. Az elméleti részben egyfajta testi-lelki-szellemi profilalkotást végzünk, melynek segítségével feltérképezzük és megértjük a tüneteket létrehozó pszichés (érzelmi, gondolati, hiedelem rendszeri, beidegződési, szocializálódási, illetve tudatalatti) mechanizmusokat, mintákat, programokat. A gyakorlati részben energiával oldást, kiigazítást végzek rajtad, ami a gerinceden fizikai érintést is igényelhet. Ezeket a kezeléseket egy masszázs ágyon fogod megkapni, ahol kényelmesen el tudsz lazulni, relaxálni. (váltó ruhára nincs szükség)

A terápia lépései

1. felmérjük a rendellenességet, tünetet, sérülést vagy problémát.
2. kidolgozzuk a kezelési terveket, amit végrehajtunk
3. lehetnek étrendi, életvezetési tanácsadás és irányvonalak kijelölése.

4. a test öngyógyító képességének fokozása érdekében lehetnek javaslatok testmozgásra, gyógynövény kúrákra, energetikai oldásokra (pl.: meditáció, gyakorlatok, feladatok), otthon végzendő írásbeli/elméleti feladatokra,
5. lehetnek olyan esetek, amikor szükséges orvosi szakemberhez fordulni. Ebben az esetben nem tudok segíteni.

Fontos tudni:

Fontos tudni és figyelembe venni, hogy a terápia során elhangzott információk nem helyettesítik orvos szakértő vagy szakember véleményének kikérését!

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás

Iratkozz fel a hírlevelemre

Értesülj az új bejegyzésekről, új programokról!

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.