FORRÁS-KÓD

A felszabadulás kora elkezdődött. Amely minden lehetőséget megteremt önmagad felszabadítására. Itt az idő, hogy terheidet, félelmeidet hátrahagyva, egy új, virágzó életet élj meg, és teremts szeretteidnek. Az igazság talaján, tiszta erkölcsű alapokon újraépítheted a jövőképeidet. Az Aranykor elérkezett, amelyre oly régóta vár már szíved. Mit szükséges tenned? A Forrás-Kód egy lehetőség, az egyenes kiutat mutatja neked, amelyen biztonságban odaérhetsz. 

A Forrás-Kód energia az Emberre fókuszál, és mindenre, ami benne található. A Lélek, a Szellem, a Test tökéletes harmóniáját és egyensúlyát teremti meg. A kiigazításokat minden szinten végzi, így a helyre rakott elemek beindítják az önmechanizmusokat a testben. Segít azokat a céltudatos, sikeres embereket megteremteni, akik képesek az önreflexión át visszaszerezni az önbecsülésüket, önbizalmukat.

A Forrás-Kód energiarendszere a tiszta erkölcsű, egyetemleges igazság rendjén alapszik. Ez az új rendszer lehetőséget teremt az Embernek arra, hogy a Forrásával összekapcsolódva, szabad öntudatában az Egységben létezzen.

Ismerteti az Embert felépítő, működtető folyamatokat, valamint az őt meghatározó érzelmi, mentális mechanizmusokat, fizikai tulajdonságokat. Megérted kapcsolódásaidat, összefüggéseidet más emberekkel, az élethelyzeteiddel, a fizikai állapotoddal, a Föld összes Létezőjével. Olyan ismeretek elsajátítására ad lehetőséget, amelyekkel új szemléletmódban értelmezheted önmagadat, az elfoglalt helyedet, szerepedet az életedben. Egy új bioritmus kialakítása, ahol az életigenlő közeg táptalajában, az új élet kivirágzása biztonságban megkezdődhet.

Az út, a gyopáros sziklán át vezet, de mindenképpen kivezet. Minden hátrahagyott lábnyom egy reményteljes zászlót lenget.
A meggyőződést kapod általa, amely az új tapasztalások sorával írja felül a hitrendszered. Ez kulcs fontosságú, hiszen az van igaznak vélve, ami a személyes tapasztalat során megy végbe. 

A Forrás-Kód módszer több a reménynél, mert az energiarendszere képes kiiktatni minden félelmet. A bűntudat algoritmusaiban rejtőző félelmet oldja, blokkolja a negatív erőket. Áthidaló egységeket teremtve, átminősíti a személyes erőterünket, életterünket.

Mit kapunk általa?

 • Az önértékelés stabilitása.
 • Bátorság, erő, kitartás.
 • Az életminőség javulása.
 • Paradigmaváltás.
 • Felegyenesedés, fellélegzés.
 • Biztonság.
 • Új közösség, értékrend.
 • Esélyegyenlőség.
 • Új képességek.
 • Remény, motiváció.
 • A Lélek felszabadítása.
 • Életcélunk meglátása.

Tematika

Egyéni lélektérkép készítés

Meditáció

Egyéni, személyre szabott információk.

Egyfajta önismereti eszközként tár eléd mindent, ami a helyes és valós életet teremti meg. Ez az új energia létrehoz egy olyan biztonságos közeget, amiben az új bioritmus felépülhet, a szív megteremthet magának minden szükséges receptet a kiút és a szabadság eléréséhez. Kiegyensúlyozza a lélekjelenlétet.

Feltérképezi azokat az ismereteket, beidegződéseket, hiedelmeket és érzelmi rendszereket, amelyek szabotálnak téged, megakasztják a fejlődésed. Ezek olyan alrendszerek, ahol energiagyengeség, hiány éled. Itt átvilágítja azokat a helyeket, ahol a kiigazító energiahullám elveszik, ezáltal hatástalanná válik benned. Az új energiával áthidaló egységeket teremtve, létrehozzuk az új kedvező feltételeidet.

Lehetőséget ad arra, hogy a kurzus alatt  elsajátított elméletek a gyakorlatban is működőképesek legyenek. A fejlődés a megtapasztalással lép életbe, valósul meg. A letétel ideje lerövidülhet, ha pontosan tudod, hogy mit, miért tett eléd az élet. Melyek a tévútra vezető elméletek, amelyek részét képezik az eltévelyedésnek. 

INduló csoport

Szombati csoport

2021. Február 13.

 

 

Alkalmak száma összesen: 7
Időtartam / alkalom: 10:00 – 16:00
Helyszín: Lajosmizse
A kurzus díja: 27.000 Ft / alkalom
Fizetés: a teljes összeg 3 részletben
(3 x 63.000 Ft)

 

Jelentkezés e-mailben: kapcsolat@szantoeniko.hu

 

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás

Iratkozz fel a hírlevelemre

Értesülj az új bejegyzésekről, új programokról!

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.