Magán-konzultáció

médiumi közvetítéssel

A tanácsadás egyedi és útmutató, tájékoztató jellegű. Személyesen, az irodámban vagy online fogadlak Téged, ahol egymás között megteremtjük azt a légkört, amiben oldottan biztonságban érezheted magad. A beszélgetés során nincs fizikai érintés, az energiákra és egymásra hangolódások e nélkül mennek végbe. Részedről nem igényel nyitottságot a spiritualizmusra, egyáltalán nem akadály, ha szkeptikus vagy az ilyen jellegű tevékenységekkel kapcsolatban.

A tanácsadás alapját és kiindulási pontját, a benned megfogalmazódott kérdések képezik, amelyekben szeretnél megértést kapni. De az is előfordulhat, hogy kérdések nélkül vágyódsz jönni hozzám belső hívást követve. Ebben az esetben leközvetítem neked azokat az információkat, amelyekre a fejlődésed érdekében aktuálisan szükséged van.

A magánbeszélgetés alatt rádhangolódunk, ahol betekintést kaphatunk az egyéni sorskódjaidra, életfeladataidra, ritmusaidra, jelenléteidre. Eredendően tekintve ki vagy Te, és milyen feladatok felvállalására, tapasztalatok megszerzésére hivatott a lelked.

Elsődleges célja a személyes közvetítésnek a fejlődés elősegítése, a benned felmerülő nehézségek, problémák és elakadások megértése és feloldása által. Ezáltal rálátást nyerhetsz a legbelső mechanizmusaidra és azokra az összefüggésekre, melyek meghatározzák a személyiséged és életed működését. Megvizsgáljuk, hogy hol, milyen kiigazítások szükségesek benned ahhoz, hogy a jelenlegi helyzetedben fejlődés, előremozdulás legyen; az érzelmi és egészségügyi állapotodon javulás, változás mehessen végbe.

Az általad feltett kérdéseken kívül, olyan információkat is kaphatsz, amelyekre aktuálisan szükséged van, vagy olyan tényezőkre mutatnak rá, amelyekre eddig nem volt tiszta rálátásod.

Az alábbi témakörök feltérképézésével
segíthetem a fejlődésedet, utadat.

idő és tér nyílik köztünk,

ahol a jövővel, a múlttal, vagy a globális átalakulással kapcsolatos információk is lekérdezhetőek. Ezek olyan útbaigazítások lehetnek, amik szükségesek a fejlődéshez, megértéshez.

időszerű kapcsolódások

érkeznek, amik újabb lehetőségeket teremtenek a lélekjelenlétednek. Mik az időszerű elképzelések, döntések, amik segítenek neked a helyes útra találnod.

a diszfunkcionális érzelmeid,

gondolataid is elérhetőek, amik kizökkentenek, szabotálják továbbjutásod, emelkedésed, öngyógyításod, önfejlesztésed.

Minden közvetített információ, építő, útmutató és kiigazító jelleggel érkezik számodra. Megnyugtat, erőt és megértést ad, új lehetőségek megteremtésére hívja fel a figyelmedet.
Előfordulhat, hogy jelenleg bizonyos információk befolyásolhatják elmédet, érzelmeidet, döntéseidet, így a fejlődésedhez szükséges megtapasztalás nem kellőképpen valósulna meg az érdekedben. Így lehetnek olyan kérdések, amikre nem kaphatunk még útmutatást, választ.

A konzultáció során az alábbi funkciók
lépnek életbe, mint lehetőségek:

Általános tanácsadás

Egészségügyi kérdésekkel, párkapcsolattal, szociális élettel, családdal, hivatással,  pénzügyi helyzettel, gyermekvállalással, jövőbeli tervekkel és ambíciókkal, nehéz vagy kilátástalannak tűnő helyzetekkel, döntéshozatali kérdésekkel, konfliktusok és traumák megértésével kapcsolatban.

Önfejlesztő tanácsadás

önértékeléssel; önmeghatározással; hit-és hiedelemrendszerekkel; beidegződésekkel; örökletes és tanult mintákkal; komplexusokkal; félelmekkel; gátlásokkal; szorongásokkal; kényszerességekkel, függőségekkel, érzelmi kibillenésekkel kapcsolatban.

Lélekemelő, öntudatfejlesztő tanácsadás

Eredendően ki vagy Te, honnan származol és milyen feladatokkal, tudással és képességekkel érkeztél ide a Földre. Hogyan tudod magad önerőből feltámasztani, milyen tapasztalásokra, kiigazításokra van szükséged ahhoz, hogy elérd az őserődet, ami képessé teszi valódi énedet a kinyilatkoztatásra ebben a térben.

A konzultáció során nyitott vagyok bármilyen kérdésre vagy témára, ami foglalkoztat téged az említett kereteken belül.

Amennyiben nehéz eldönteni, hogy mit is szeretnél kérdezni vagy egyszerűen csak inspirációra van szükséged, itt találhatsz néhány kérdést amelyek segíthetnek.

Példa kérdések:

•  Elakadást érzek az életemben, szükségem lenne útmutatásra, hogy merre tovább?

•  Az önbizalomhiányom miből fakad és miként tudok ezen változtatni?

•  Hogyan érhetném el, hogy a párkapcsolatom jobb minőségű legyen?

•  Anyagi gondokkal küzdök, hogyan tudnék ezen változtatni?

•  Mi a szorongásom valódi oka?

•  A döntésképtelenségemet hogyan tudnám feloldani?

•  Az egészségügyi problémámnak mi az eredete, hogyan tudnék ezen változtatni?

•  Mi az oka a sikertelenségemnek?

•  Jelenleg milyen információra van szükségem a fejlődésem érdekében?

•  Mi az, amit jelenleg nem veszek észre, de szükséges tudnom róla?

•  A megrekedt párkapcsolatom miként javítható vagy továbblépésre van szükség?

•  A családommal vagy a gyermekemmel miként tudnék szorosabb és békésebb kapcsolatot kialakítani?

•  Miért nem részesülök a gyermekáldás örömében?

•  Milyen területeken szükséges változásokat eszközölnöm a vállalkozásom vagy munkám fejlődésének érdekében?

•  Mi okozza bennem a túlzott dühöt/félelmet/szorongást/szomorúságot/ vágyakozást…?

•  Honnan ered ez a káros viselkedésmintám és hogyan tudok változtatni rajta?

•  Mi váltotta ki ezt a konfliktust, és mire mutat ez rá bennem?

•  Miért jelenik meg ez a visszatérő minta a kapcsolataimban?

•  Milyen rögeszmék gátolnak életem különböző területein?

FONTOS TUDNIVALÓ:

A konzultáció a veled kapcsolatos információkról fog szólni, amik tájékoztató jellegűek. Nem jelenlévő személyekről etikai okokból kifolyólag nem adok ismertetéseket. Kivétel lehet ez alól a közeli hozzátartozó, amennyiben nem sérti az egyén személyiségi jogait.

Az időt periódusokban, intervallumokban kapjuk. A saját fejlődési pontjaidhoz vannak kötve bizonyos megvalósulások. Az idő kitolódhat vagy lerövidülhet.

Vannak tényezők, amik megváltoztathatják a jövőt. Annak függvényében is változhat, hogy a benned lévő érzelmek miként alakulnak, vagy a döntési lehetőségeidet miként éled meg.

Eltávozott lelkek közvetítésére nincs felhatalmazásom.

Személyes
tanácsadás

30 perces foglalkozás:

37.000 Ft
(ÁFA-t tartalmaz)
ONLINE is elérhető!

 

60 perces foglalkozás:

67.000 Ft
(ÁFA-t tartalmaz)
ONLINE is elérhető!

Időpontkérés

+36-70/637-0644
kapcsolat@szantoeniko.hu

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás