Magán-konzultáció, médiumi közvetítéssel

A tanácsadás egyedi és útmutató, tájékoztató jellegű. Személyesen, az irodámban fogadlak Téged, ahol egymás között megteremtjük azt a légkört, amiben oldottan biztonságban érezheted magad. A beszélgetés során nincs fizikai érintés, az energiákra és egymásra hangolódások e nélkül mennek végbe. Részedről nem igényel nyitottságot a spiritualizmusra, nem akadály, ha szkeptikus vagy az ilyen jellegű tevékenységekkel kapcsolatban.

A tanácsadás alapját és kiindulási pontját, a benned megfogalmazódott kérdések képezik, amelyekben szeretnél megértést kapni. De az is előfordulhat, hogy kérdések nélkül vágyódsz jönni hozzám a lelked hívó szavát követve. Ebben az esetben, az égi segítőid szeretnének információt, energiát átadni számodra, amit én közvetítek neked.

Az alábbi témakörök
feltérképézésével segíthetem
a fejlődésedet, utadat.

idő és tér nyílik köztünk,

ahol a jövővel, az előzőéletekkel, vagy a globális átalakulással kapcsolatos  információk  is lekérdezhetőek. Ezek olyan útbaigazítások lehetnek, amik szükségesek a fejlődéshez, megértéshez.

időszerű kapcsolódások

érkeznek, amik újabb lehetőségeket teremtenek a lélekjelenlétednek. Mik az időszerű elképzelések, döntések, amik segítenek neked a helyes útra találnod.

a diszfunkcionális érzelmeid,

gondolataid is elérhetőek, amik kizökkentenek, szabotálják továbbjutásod, emelkedésed, öngyógyításod, önfejlesztésed.

Minden közvetített információ, építő, útmutató és kiigazító jelleggel érkezik számodra. Ezek befogadására készen áll az elméd és a szíved.

Megnyugtat, erőt és megértést ad, új lehetőségek megteremtésére hívja fel a figyelmedet.

Előfordulhat, hogy jelenleg bizonyos információk befolyásolhatják elmédet, érzelmeidet, döntéseidet, így a fejlődésedhez szükséges megtapasztalás nem kellőképpen valósulna meg az érdekedben.  Így lehetnek olyan kérdések, amikre nem kaphatunk még útmutatást, választ.

A konzultáció során
az alábbi funkciók lépnek életbe,
mint lehetőségek:

Általános tanácsadás

egészséggel; párkapcsolattal; családdal; hivatással; pénzügyi helyzettel; kilátástalan helyzettel; döntésképtelenséggel; gyermekáldással; jövővel…stb. kapcsolatban

Önfejlesztő tanácsadás

önértékeléssel; önmeghatározással; hit és hiedelem rendszerekkel; beidegződésekkel; örökletes mintákkal; komplexusokkal; félelmekkel; gátlásokkal; szorongásokkal; kényszerességekkel…stb. kapcsolatban

Lélekemelő, öntudatfejlesztő tanácsadás

eredendően ki vagy Te, honnan származol és milyen feladatokkal, tudással és képességekkel érkeztél ide a Földre. Hogyan tudod magad önerőből feltámasztani, milyen tapasztalásokra, kiigazításokra van szükséged ahhoz, hogy elérd az őserődet, ami képessé teszi Szíved a kinyilatkoztatásra ebben a térben

Fontos tudni:

 A konzultáció a veled kapcsolatos információkról fog szólni, amik tájékoztató jellegűek. Nem jelenlévő személyekről etikai állapotomból kifolyólag nem adok ismertetéseket. Kivétel lehet ez alól a közeli hozzátartozó, amennyiben nem sérti az egyén erkölcseit.

Az időt periódusokban, intervallumokban kapjuk. A saját fejlődési pontjaidhoz vannak kötve bizonyos megvalósulások. Az idő kitolódhat vagy lerövidülhet.

Vannak tényezők, amik megváltoztathatják a jövőt. Annak függvényében is változhat, hogy a benned lévő érzelmek miként alakulnak, vagy a döntési lehetőségeidet miként éled meg.

Eltávozott lelkek közvetítésére nincs felhatalmazásom.

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás

Iratkozz fel a hírlevelemre

Értesülj az új bejegyzésekről, új programokról!

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.