Neked ajánlom ezt a lehetőséget,

amennyiben úgy érzed, hogy a szakmádban vagy a foglalkozásodban megrekedtél, nincs fejlődésed, új ismereted, de szeretnéd képezni magad.

Esetleg van egy hivatásod, amit jelenleg szabadidős tevékenységként végzel, de szeretnél többet megtudni róla, mélyebb ismeretekre szert tenni benne.

Több sikert és eredményt

szeretnél elérni a munkáddal úgy, hogy fejleszted elméleti és gyakorlati tudásod is egyaránt.

Érzed,

hogy mélyen sokkal több tudás és képesség van benned, mint amivel jelenleg rendelkezel.

Kíváncsi vagy,

hogy milyen irányba szükséges haladnod ahhoz, hogy valami újat fejlessz ki magadban és hozz létre.

Ez egy magán-konzultáció, médiumi közvetítéssel. A tanácsadás egyedi és útmutató, tájékoztató jellegű.

Személyesen, az irodámban fogadlak Téged, ahol egymás között megteremtjük azt a légkört, amiben oldottan biztonságban érezheted magad. A beszélgetés során nincs fizikai érintés, az energiákra- és egymásra történő hangolódások e nélkül mennek végbe.

A tanácsadás kimondottan a szakmai fejlődésre fókuszál és épül. A magánbeszélgetés alatt két fontos tényezőt vizsgálunk meg benned és körülötted.

Az egyik vonalon ráhangolódunk a szíved hálózatára, ahol betekintést kaphatunk az egyéni sorskódjaidra, életfeladataidra, ritmusaidra, jelenléteidre. Eredendően tekintve ki vagy Te, és milyen feladatok felvállalására, tapasztalatok megszerzésére hivatott a lelked.

A másik vonalon pedig megvizsgáljuk, hogy milyen hátráltató félreértelmezések, hiedelmek, beidegződések, programok hatnak rád.

Ezek tükrében mutatja szívem az utat neked: Hol, milyen kiigazítások szükségesek benned ahhoz, hogy a jelenlegi helyzetedben fejlődés, előremozdulás legyen.

Célom, hogy ösztönözzelek Téged az önműködtető, önfejlesztő mechanizmusok elérésére, a holisztikus szemléletmód fontosságának megértésére.

Ennek érdekében közvetíthetek számodra új elméleteket, ismereteket, információkat, amivel tudásod kiegészítheted. Ezeken túl technikát, eszközt adhatok át neked, amivel otthoni gyakorlatokra is szert tehetsz.

A szaktanácsadás kiterjed az alábbi területekre, ami

energiával, spiritiszta tevékenységekkel foglalkozik

asztrozófiával, asztrológiával áll kapcsolatban

a biológiával kapcsolatos

vállalkozást érinthet

a művészet kibontakoztatása

időpontkérés

+3670 637 0644 | hétköznap 09:00 – 17:00

kapcsolat@szantoeniko.hu | bármikor lehetséges

Érdeklődj e-mailben

Az "ELKÜLD" gombra való kattintással kijelentem, hogy a Szántó Enikő Adatkezelési Tájékoztatóját megismertem és annak alapján a megadott személyes adataim kapcsolattartási célú kezeléséhez hozzájárulok.

Iratkozz fel hírlevelemre

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.