Forrás-kód Misszió

A Forrás-Kód módszer alapvető küldetése az Ember gyógyítása. Ennek következtében gyógyír a Földnek, a biológiai egyensúlynak. Az Ember létezésének eredendő céljából, felépítéséből, működéséből kiindulva vizsgálja a környezetéhez, valamint a természethez fűződő viszonyait, kapcsolódásait. Az egyén fejlődési érdekein túl tekintetbe veszi a kollektív, illetve a globális fejlődési érdekeket is.

Célja, lehetőséget teremteni a paradigmaváltásra. Reformelméletei átlépik a korábban kijelölt határokat, új megközelítési és szemléleti módot tesz elérhetővé. Egyetemleges tiszta erkölcsi alapokra építi a helyes értékrendet.
A gyógyítást mentális, emócionális és fizikális területeken egyaránt végzi. Figyelembe véve a test jelenlegi állapotát meghatározó fizikai, lelki és szellemi működéseit, struktúráit.

Érzelmi töltetű impulzust ad a szívnek, hogy a vágyakozás helyett bátran tegye meg a szükséges lépéseket. Itt a térben segít kibontakozni a Léleknek, hogy a benne lévő tudás, képesség megnyilvánulhasson. Az Ember emlékezzen arra, ki Ő és miért, honnan érkezett ide a Földre.

A Forrás-Kód módszert irányító energia egy új, elementáris energetikai összetétel. A folytonosság és a fokozatosság alaptörvényein működik. Létrehoz egy sajátos kristályplazma erőteret, aminek a szív a központja. A kristályplazma, egy kristályhálóra erősített védelmi teret teremt az egyén köré, amiben elkezdődhet a gyógyuláshoz szükséges tisztító, kiigazító rendszerek kialakítása.

Ez az új kinetikus energia más módszerekben nem elérhető. A Forrás-Kód alapkurzuson, általam integrálható.

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás

Iratkozz fel a hírlevelemre

Értesülj az új bejegyzésekről, új programokról!

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.