FORRÁS-KÓD MAGAZIN

Az alábbi bejegyzések a Forrás-Kód módszert végzettek tollaiból erednek.
Az írások függetlenek attól, hogy a szerzője a civil élet mely területéről érkezik. Ebben a módszerben minden egyén azonos alapokról kezdi a fejlődést. Az egyéni fejlődés mértékét, kizárólag a hozzáadott szorgalom határozza meg.

Önuralom

Önuralom

Eszköztelennek érezheted magad mindahhoz a feladathoz, mihez rendelve vagy, de ne feledd, az energetikai tér szabályai egészen mások, mint a ti 3d-s világtok. Nehézkességnek nyoma sincs, a teremtő erő segítségével azonnal manifesztálódik az, mit igényel a lélek. Ehhez azonban koncentráció kell, s valódi tiszta szándék s tudat, különben teremtésetek félre megy, vagy részleges marad. Most is ez történik, s ezért van annyi szenvedés. Elmétek össze-vissza kapkod, nem tudva mi a cél, s ehhez gyárt magának valóságot. Az energetikai térben, ha látnátok hatástok, megrémülnétek zűrzavarától. Most próbáljátok egy rendhez igazítani, s megérthetitek, ez nektek segít, s mindent a Forrás alakít. Nem kell ezért erőfeszítést tennetek. Elég, ha felfelé koncentráljátok a szívetek, és mindennapi döntéseken át szétsugárzik mindaz, mit lelketek hordoz már régen, s amihez most érkezett vendégségbe. Félnetek nincs ok a jelenlegi időben. Erős kavargásban vannak az érzelmi energiák. Ugyanakkor esélyes most az is, hogy egységetek megéljétek, s szívetekben a magasabb érzések felé tereljétek. Közvetítsétek kifelé a remény minőségét, hálát és azt a magabiztos erőt, mely mögött a Forrás áll, nem a saját egó. Készüljetek rá, hogy ezrek szenvedése milliók szorongásán keresztül megrendít, de szeretettel és azzal a biztos tudattal, hogy az átalakulás már itt van, folyamatosan hűen tudjátok a Forrást képviselni, s a nyugalmat, s békét magatok köré idézni.

Írta: Vizinger Erzsébet

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás

Iratkozz fel a hírlevelemre

Értesülj az új bejegyzésekről, új programokról!

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.