FORRÁS-KÓD MAGAZIN

Az alábbi bejegyzések a Forrás-Kód módszert végzettek tollaiból erednek.
Az írások függetlenek attól, hogy a szerzője a civil élet mely területéről érkezik. Ebben a módszerben minden egyén azonos alapokról kezdi a fejlődést. Az egyéni fejlődés mértékét, kizárólag a hozzáadott szorgalom határozza meg.

Maradj nyeregben!

Maradj nyeregben!

A sakktáblán lévő világos csikó nyergében ülsz. Lépéseit megjósolni nem tudod, ugrásaitól megrémülsz. Ijesztő, hogy lóugrásokban lépdelve bárhová eljut. Úgy mozog a táblán, ahogy egy gyalog sohasem tud. Lépéseit csak a sakkmester látja előre. Az ki a táblán áll, folyton meglepődik tőle. Ne akard hát megjósolni, s irányítani lépéseit. Maradj a nyergében, s figyeld tested jelzéseit. Testedben megjelenő érzések adnak neked útmutatást arra, miként mozogd ki mozgását tartásod megtartva. Hogy a szilaj csikó nyergében maradhass, ugrásaira legyen mozgásod rugalmas. Bármily rémísztő is lenne egy-egy lépése, higgadtan fogadd azt, nem kell, hogy törekedj rögtön megértésre. Emberi tartásodra figyelj, hogy egyensúlyod megőrizd. Mint egy marionett bábu, kinek teste, mestere kezéből láthatatlan szálakon függ itt. S bármilyen hatás éri idelent, teste újra s újra egyensúlyba rendeződik. Mert a testét mozgató láthatatlan szálak vége, hite által Mestere kezébe helyeződik.

Írta: Szabó András

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás

Iratkozz fel a hírlevelemre

Értesülj az új bejegyzésekről, új programokról!

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.