FORRÁS-KÓD MAGAZIN

Az alábbi bejegyzések a Forrás-Kód módszert végzettek tollaiból erednek.
Az írások függetlenek attól, hogy a szerzője a civil élet mely területéről érkezik. Ebben a módszerben minden egyén azonos alapokról kezdi a fejlődést. Az egyéni fejlődés mértékét, kizárólag a hozzáadott szorgalom határozza meg.

Magneterő

Magneterő

A Magneterő átvilágítja minden sejted és kitölti azt javító erőkkel. Kitölti a hézagokat melyek önértékelésed hibás mivoltaiból fakadnak és készteti a sejteket önpreparációra. Felfényesíti a DNS láncot, mely éleszti a test szerveinek és sejtjeinek eredendő tiszta tudatosságát. Szemléld a tested és annak minden jelenlévőjét úgy, mint egy önálló tudattal rendelkező kis személyt. Lehet tudata és tudatossága nem oly fejlett, mint a tiéd, viszont minden egyes része érted dolgozik. Így hát viseld gondját a lelked otthonának úgy, mint egy gondoskodásra váró rózsakertnek, melynek minden tagja csak a Teremtő fényére, szeretetére és az éltető életnek vizére vágyik. Kapcsolódj szerveiddel írásban, s kérj tőlük tanácsot milyen gondoskodásra vágynak. Így szemlélheted magad tiszta egységként, melynek célja a folyamatos tudati fejlődés. Hisz a te fejlődésed által a test tudati intelligenciája is fejlődik, és visszatérnek a szervek eredeti kiegyensúlyozott állapotukba, hol már nemcsak a test életben tartása a cél, hanem az egyén teljes egészében lévő átminősülés. Te a saját fejlődésedért vagy hivatott tenni, és ebben benne foglaltatik minden részegységed, vagyis a tested is. Most lépj hátra egy kicsit, és figyeld a tested jelzéseit.
A tested tisztán, torzításmentesen kommunikál feléd és a te dolgod megérteni, mit és miért regél el neked épp. Lehet egy hátráltató helyzetben szólít téged, hogyan lépj túl rajta. Ideje az embernek, hogy megtanulja egységes egészként szemlélni önmagát melynek szerves része a test is. De ezt elfelejtitek, hisz születésetek óta benne leledzetek, és már magának értetődőnek veszitek. Mint egészségetek mellyel már csak akkor törődtök, ha elvesztettétek. Megkell értenetek ezekben az időkben az összefogás az mi célravezető, és ebben az önmagaddal (testünkkel – lelkünkkel – tudatunkkal) való összefogás az elsődleges. A test nagy tanító lehet, ha megtanultuk vele egységben létezni megtaníthat arra, hogyan tudtok kommunákban egységként dolgozni.

Írta: Dinnyés Gergely

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás

Iratkozz fel a hírlevelemre

Értesülj az új bejegyzésekről, új programokról!

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.