Forrás-Kód Magazin

Az alábbi bejegyzések a Forrás-Kód módszert végzettek tollaiból erednek.

Az írások függetlenek attól, hogy a szerzője a civil élet mely területéről érkezik. Ebben a módszerben minden egyén azonos alapokról kezdi a fejlődést. Az egyéni fejlődés mértékét, kizárólag a hozzáadott szorgalom határozza meg.

A hang, az ének

A hang, az ének

Az embert ez különbözteti meg az állatvilágtól. Azonban ennek nincs tudatában az ember, csak halovány mértékben. Amint a hang elhagyja a torkodat, sajátos légkört teremtesz meg magad körül.

Érzelmi szerződés

Érzelmi szerződés

Az emberi kapcsolatok nagyon sokrétűek. Mi most a legnemesebb, legtisztább érzéssel foglalkozunk, melyet Ti szerelemnek hívtok a földi térben.

Önuralom

Önuralom

Eszköztelennek érezheted magad mindahhoz a feladathoz, mihez rendelve vagy, de ne feledd, az energetikai tér szabályai egészen mások, mint a ti 3d-s világtok.

Eredet

Eredet

E drasztikus beavatkozás amiatt is szükséges, mert a Krisztusi energiák szeretetre épülő, felébredést ösztönző támogatása elhalt az emberi szennyes lélek fertőjében.

Hazatérés

Hazatérés

Csillagok útján a vándor
Erejét arra használja,
Hogy végtelen utak után,
Megperzselődve fájó tüzektől
Leperegjen róla a megfakult idő.

Ébredj Nemzet!

Ébredj Nemzet!

Díszes nép a magyar, ékes a hangzás, szíve a helyén, de élete még mindig nehéz. Elfordult a tudat a Nap Istenétől, fáj hát a lelke, mely visszautat keres.

Maradj nyeregben!

Maradj nyeregben!

A sakktáblán lévő világos csikó nyergében ülsz. Lépéseit megjósolni nem tudod, ugrásaitól megrémülsz. Ijesztő, hogy lóugrásokban lépdelve bárhová eljut.

Magneterő

Magneterő

A Magneterő átvilágítja minden sejted és kitölti azt javító erőkkel. Kitölti a hézagokat melyek önértékelésed hibás mivoltaiból fakadnak és készteti a sejteket önpreparációra.

Kitartással a csúcsra jutva

Kitartással a csúcsra jutva

A hitetek még mindig van akinél meginog. Figyeljetek erre az érzésre. Ne hagyjátok magatokat meginogtatni. Legyetek önmagatokban biztosak.

Magyar nyelv

Magyar nyelv

Egyszer régen álmomban,
A szavak tengerén hánykolódtam.
Hajómat kikötni nem engedték,
Mert a magyar szót nem értették.

Hangverseny

Hangverseny

A zene hogyan is kezdődik?
Egyetlen hangszeren elindul egy hang. Aztán még egy és még egy. Aztán egyre több és szebb, összeáll valami csoda.

Nevelés

Nevelés

Az uniformizálás megöli az egyediséget, egyéniséget. Amikor egy előre kitalált, mások által összeállított személyiségi, intellektuális sablonba akarják évről-évre a fejlődés…

Vazulok

Vazulok

Azon ősi magyarság tudathoz kapcsolódó szellemi gondolkodók közös gyűjtőneve, akik a magyar államalapítás szerves részeként vannak jelen.

Mozaik

Mozaik

Egy új rendszer kiépítésén kell dolgoznotok szervezetten és elkötelezetten. Kiépíteni egy olyan térhálót, melyet minden oldalról minden téren megtámogattok a legjobb tudásotok szerint.

Egység

Egység

A világban egyedülálló halmaz ez, melyet Ti alkottok.
Enikő segítségével a megvilágosodás elkerülhetetlen mélységekben fog megmutatkozni Bennetek.

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás

Iratkozz fel a hírlevelemre

Értesülj az új bejegyzésekről, új programokról!

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.