FORRÁS-KÓD MAGAZIN

Az alábbi bejegyzések a Forrás-Kód módszert végzettek tollaiból erednek.
Az írások függetlenek attól, hogy a szerzője a civil élet mely területéről érkezik. Ebben a módszerben minden egyén azonos alapokról kezdi a fejlődést. Az egyéni fejlődés mértékét, kizárólag a hozzáadott szorgalom határozza meg.

Kitartással a csúcsra

Kitartással a csúcsra jutva

A hitetek még mindig van akinél meginog. Figyeljetek erre az érzésre. Ne hagyjátok magatokat meginogtatni. Legyetek önmagatokban biztosak. Figyeljetek befelé és meglátjátok magatokban a változás szelét. Ne akarjatok mindent egyszerre, hiszen az úgysem lehetséges. Az apró jeleket vegyétek észre amit küldünk nektek. Mindenki a maga szintjén kapja ezeket a jeleket. Folyamatos változásban vagytok, ezt ne feledjétek. Az erő amivel ez az új energia érkezik hozzátok hatalmas. Rengeteg újdonságot tartalmaz, de egyben még sokatok számár ijesztő lehet. Ne ijedj meg, haladj tovább a kijelölt úton. Fontos momentuma ez a mostani lépéseidnek. A félelem sok badarságot produkál kerüld az efajta beszédet. Ne engedd be a félelmet a házadba még egy kicsit sem. Ezek az energiák lehúznak titeket. Több heti munkádat teszi tönkre. Olyan mintha mindig elölről kezdenétek a munkát.
Fontos változás ez mindannyiunk számára. A Tejút-galaxisban történő utazásotok természetessé válik. Sok-sok információt fogtok megkapni Enikőn keresztül. Legyetek nyugodtak, ez nagyon fontos. Mindig az egyensúlyra törekedj. Ez a legtöbb amit most tehetsz. Ne légy tétlen, fogadd meg a tanácsainkat.

Írta: Becska Beatrix

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás

Iratkozz fel a hírlevelemre

Értesülj az új bejegyzésekről, új programokról!

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.