FORRÁS-KÓD MAGAZIN

Az alábbi bejegyzések a Forrás-Kód módszert végzettek tollaiból erednek.
Az írások függetlenek attól, hogy a szerzője a civil élet mely területéről érkezik. Ebben a módszerben minden egyén azonos alapokról kezdi a fejlődést. Az egyéni fejlődés mértékét, kizárólag a hozzáadott szorgalom határozza meg.

Hangverseny

Hangverseny

A zene hogyan is kezdődik?
Egyetlen hangszeren elindul egy hang. Aztán még egy és még egy. Aztán egyre több és szebb, összeáll valami csoda. Aztán csatlakozik hozzá egy másik hangszer, talán egy teljesen más, szokatlan hangot kiadó. Vagy ugyanaz a hangszer, még egyszer. Aztán egyre több hangszer, egyre több szép hang, mely összehangoltan, összekapcsolódva, egymást kiegészítve, formálva hoz létre valami csodálatos keveredését a hangoknak. Majd jön egy karmester, aki rendszert, rendet tesz a ritmusok, hangok, hangszerek között. Sok-sok próba után összeáll a kép! Létrejön egy óriási, fület, érzékeket és lelket gyönyörködtető remekmű, mely oly sok ember számára ad erőt, ösztönzést, megnyugvást, hitet, érzelmeket, átélést, menekülést, kiutat, lendületet, motivációt. Lelki, érzelmi táplálék. Hihetetlen sok ember merítkezhet meg a zene színes világában, feltöltve, felerősítve, kitombolva magát, maga mögött hagyva a zene segítségével mindennapi gondjait, terheit.
Ti, Enikővel, a karmesterrel és zeneszerzővel megteremtettétek a saját zenéteket. A Forrás-kód, melyből ugyanúgy meríthettek, mint a zene csodálatos világából. Készen álltok a hatalmas hangversenyetekre?

Írta: Peresztegi-Stiller Zsuzsanna

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás

Iratkozz fel a hírlevelemre

Értesülj az új bejegyzésekről, új programokról!

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.