FORRÁS-KÓD

Készen állsz egy ismeretlen izgalmas utazásra, amely a terheid és félelmeid hátrahagyva egy felszabadító élethez vezet?

Ismerkedj meg a Forrás-Kód önelemző-önismereti módszerrel, amely utat nyithat a kiteljesedésed felé!

E

MEGNÉZEM A VIDEÓT!

ELAKADÁST, SZORONGÁST, BIZONYTALANSÁGOT ÉRZEL AZ ÉLETED EGYES TERÜLETEIN?

Könnyen lehet, hogy kizárólag egy erőteljes paradigmaváltással juthatsz túl az előtted tornyosuló akadályokon.

Előtted a megoldáshoz vezető út!

NÉZD MEG A CSATOLT VIDEÓT,
ÉS KRISTÁLYTISZTÁN RAJZOLÓDHAT KI ELŐTTED A MEGOLDÁSHOZ VEZETŐ ÚT.

A videó közelebbről mutatja meg neked a Forrás-Kód önismereti módszert, amelyet tudatosan alkalmazva választ kapsz olyan kérdésekre, mint például:

Hogyan találj rá az elmozduláshoz
és fejlődéshez vezető útra?

Hogyan veheted a saját kezedbe
a sorsod alakulását?

Hogyan szerezheted vissza az
önbecsülésed és önértékelésed?

Hogyan értheted meg, ki vagy valójában
és milyen céllal születtél?

Hogyan javíthatsz az életminőségeden
a számodra lényeges szempontok alapján?

A videó megtekintéséhez, kattins a lejátszás ikonra!

TETSZETT, AMIT A VIDEÓBAN LÁTTÁL –
ÉS SZERETNÉD A SAJÁT ÉLETEDBEN IS MEGTAPASZTALNI AZ ELHANGZOTTAKAT?

Szeretnéd gyorsabban magad mögött hagyni a terheid és félelmeid, egy egészen új, virágzó életminőséget teremtve magadnak és szeretteidnek?

További részletekért kattints a gombra!

A Forrás-Kód módszert szeretném bemutatni neked, amely az ember segítésére jött létre. Megmutatja számodra, hogy ebben az embert próbáló időben, hogyan tudsz középpontban maradni testi, lelki és szellemi szinten.
Az egyensúlyban maradás képességét adja.

Megérted kapcsolódásaidat, összefüggéseidet más emberekkel, az élethelyzeteiddel, a Föld összes Létezőjével. Olyan ismeretek elsajátítására ad lehetőséget, amelyekkel új szemléletmódban értelmezheted önmagadat,
az elfoglalt helyedet, szerepedet az életedben.

Megtévesztések nélkül válik világossá számodra, hogy ki vagy Te valójában,
és milyen életfeladattal születtél a Földre.

Tapasztalatok

Számomra a Forrás-kód módszer, nemcsak egy tanfolyam, melynek az oklevelét kirakhatom a falra a többi közé. Sokkal többet jelent ennél. A mai világban, mikro és makro környezetünkben, olyan változásokat élünk meg, melyre nincs korábban kialakított, elfogadott szülői, iskolai, vagy társadalmi szinten kialakult szokás, viselkedési forma. Mindenkinek, szinte saját magának kell megtalálni mind azt, hogy tud legjobban alkalmazkodni és boldogulni, ebben a megváltozott helyzetben. Ehhez szükséges lehet egy olyan technika, melyet itt megtanulhat, elsajátíthat és sikeresen alkalmazhat a minden napi életében. Nekem ebben segítette a Forrás – kód és a hozzá tartozó írás technika. Ennek segítségével kapcsolódva a Forráshoz, mindig megbízhatok az így kapott útmutatásokban. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki úgy érzi, szüksége van valamire, ami a hétköznapokban segíti és erőt ad neki. Itt megtalálhatja azt.

Cs. Emese

A Forrás-Kód módszer alapszintű képzését végeztem el, mely segítségével sokkal erősebbnek, magabiztosabbnak érzem magam, mivel elindultam azon az úton, melyen megismerhetem valódi ” ősi” önmagam. Ezáltal megtudhassam ki vagyok, honnan jöttem és hová tartok. Sok hasonló tanfolyamon vettem már részt, ahol érdekes elméleti és kiváló gyakorlati technikákat sajátítottam el. Itt azonban mindennek az eredőjére kapok folyamatosan választ, amelyek kémiai, fizikai és biológiai tézisekkel vannak alátámasztva. A gyakorlati meditációk és írások által pedig érzelmi mélységeket és magasságokat élhettem át.(sírások, nevetések….)
Hihetetlen, de működik! Izgatottan várom a folytatást!!

B. Mária

 

Mit adott a tanfolyam?
A tisztulás, a tisztán látás megtapasztalása elementárisan hatott rám.
Megláttam önmagam. Mindazokkal a terhekkel, amelyek előző és jelen életemben rám rakódtak, lelkemre, személyiségemre – tudattalanul. A tisztulás, a tisztán látás megtapasztalása elementárisan hatott rám. Ennek azonban nincs vége, a fejlődés és ezáltal a változás folyamatos, mind önmagamban, mind a kapcsolódásaimban, az emberekkel, a természettel, minden érző lélekkel. Elkezdtem látni, elkezdtem érezni, elkezdtem élni – igazán – hiszen eddig is láttam, eddig is éreztem, eddig is éltem, de nem ilyen tisztán és egyértelműen. Az utam egyszerűen ide vezetett….

U. Iza

 

Megtanít tisztábban és érthetőbben látni a világot!

F. Orsi

Közel 1 éve kezdtem el járni a Forrás-Kód tanfolyamra. Szinte az elején érezhető volt a változás. Egy belső erőt, folyamatosan alakuló, épülő önbizalmat szereztem meg általa, mindemellett nyitottabban állok a világ felé. Az elmúlt 1 évben rengeteg új, élményekben gazdag dolgot tapasztaltam meg, mert mertem lépni a lehetőségek felé. Azonban jött pár nehéz időszak is, amiből a Forrás-Kód által megtapasztalt tudás és a meditációk óriási segítséget adtak számomra valamint, a környezetem számára is. Megtanultam bátrabban szeretni (feltétel nélkül), hálát adni és legfőképp hinni.
Egyre jobban átlátom a dolgok miértjét, értem és tudom minden okkal került az életembe.”

Z. Lili

Ragadj tollat a jövőnek!
A megoldásod tolla ez, amely felül ír benned
minden eddigi lehetőséget!”