FORRÁS-KÓD MAGAZIN

Az alábbi bejegyzések a Forrás-Kód módszert végzettek tollaiból erednek.
Az írások függetlenek attól, hogy a szerzője a civil élet mely területéről érkezik. Ebben a módszerben minden egyén azonos alapokról kezdi a fejlődést. Az egyéni fejlődés mértékét, kizárólag a hozzáadott szorgalom határozza meg.

Érzelmi szerződés

Érzelmi szerződés

Az emberi kapcsolatok nagyon sokrétűek. Mi most a legnemesebb, legtisztább érzéssel foglalkozunk, melyet Ti szerelemnek hívtok a földi térben. Napjaitokra sok esetben ennek az érzelmi töltete, a forrása nem onnan ered, ahonnan valamikor érkezett hozzátok. A szerelem eredendő célja nemesíteni, áthangolni az emberi érzelmeket. Továbbá megtalálni a másikban azt, ami benned hiányzik, és kiegészítve együtt létrehozni egy teljességet. Amikor az “adás – kapás” egyensúlya megvalósul – egyformán beletéve a kapcsolatba az energiákat -, minden téren válik szebbé a közös élet, amely jobbítja és tágítja a szűkebb környezetet. Erre hivatott eredendően az az Érzelmi Szerződés, melyet itt a földi térben megpecsételtek a házasság szentségével. Az illúzió Mátrixban azonban ezek az égi irányítás alatti földön működő, de mégis földöntúli találkozások elhamvadnak, értéktelenné válnak. Minden más lesz, ahogy megy előre az idő. Az érzelmek megkopnak, és önös érdekek kerülnek előtérbe. Végül a két szerződő szív teljesen elhagyatottan és magányosan halad tovább az útján. A térben lévő változások, ezt az alapvető emberi kapcsolatot is érintik és pozitívan befolyásolják. Azért találkoztok, hogy jobbá, szebbé, boldogabbá tegyétek az életet mindkettőtök számára. A spiritualitásban oly gyakran emlegetett ikerláng szerelem, vagy a duálpárok egymásra találása csak az illúzió Mátrix csapdája, a képzelet varázslata. Elhiteti veletek, hogy erre vágyjatok, mert ez az igazi boldogság útja. Bár igaz, hogy létezik egy égi irányítás alatt álló szerelem a földi térben. De az nem azonos azzal, amit a Mátrix ígér és amivel kecsegtet titeket. Az igazi érzelmi szövetségben nincs követelés, elvárás, elszámoltatás, csak az érzelmek áramoltatása van egymás irányába. Erre tanítunk benneteket, és segítünk a régi kapcsolatokat újjá varázsolni. Egymásban megtalálni az újat, amiért annyi év után még mindig együtt vagytok. Az új szerelmeket pedig új érzésekkel, inspirációkkal töltjük meg, mert ez is a Mátrixból való kiutat mutatja meg. Ehhez azonban ki kell tárni szíveteket, és bíznotok a gondviselés erejében. Nem nehéz, csak még nem gyakoroltátok sohasem. Nem a vakbuzgó hit, hanem a Forráshoz való visszatalálás segít ebben Nektek.

Írta: Csákvári Emese

(2022.03.24.)

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás

Iratkozz fel a hírlevelemre

Értesülj az új bejegyzésekről, új programokról!

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.