FORRÁS-KÓD MAGAZIN

Az alábbi bejegyzések a Forrás-Kód módszert végzettek tollaiból erednek.
Az írások függetlenek attól, hogy a szerzője a civil élet mely területéről érkezik. Ebben a módszerben minden egyén azonos alapokról kezdi a fejlődést. Az egyéni fejlődés mértékét, kizárólag a hozzáadott szorgalom határozza meg.

Eredet

Eredet

E drasztikus beavatkozás amiatt is szükséges, mert a Krisztusi energiák szeretetre épülő, felébredést ösztönző támogatása elhalt az emberi szennyes lélek fertőjében. Ez az energia képtelen ébreszteni, képtelen fenntartani, és képtelen változást elérni. Még mindig sok ilyen jellegű energia működik a Földön, de ezek mindegyike súlytalan és alkalmatlan a változtatásra. Az új térháló szövedéke azonban hatással van ezen energiákra, és előbb-utóbb vissza is hat azokra.

A Forrás-Kód az Eredet energiáját közvetíti. Ez az Eredet a térnek egyfajta minősége, amely képes programozni is azt. A Forrás-Kód, mint a nevéből is adódik, képes a rendszer kódjait és kulcsait megérteni, átalakítani, és újra programozni. Az eredendő minőséget hordozza és a jogosultságot. A metódus parametrizálja az új energetikai hálót, és egyértelmű döntésekkel ruházza fel annak tulajdonságait. Úgy is érzékeltethetjük számodra, mint egy program kódrendszert, amely az alap és a kiegészítő algoritmusok programozására is képes. Markáns, meghatározó, és minden egyes, a Földi fejlődésben részt vevő Csillagnemzetség által támogatott. Ennek megfelelően bizalma van a Fehér Sárkány nemzetség támogatásának és együttműködésének rendszere által is.

A programozó kódok működtető algoritmusait mostantól kezdjük átadni a Forrás-Kódon belüli maroknyi csapat számára. Ez már jogokat hoz a tér átalakításához és a változáshoz a Földi térben. A koncepció eleve elrendeltetett, a konstelláció pedig a fejlődés velejárója. Közös a cél és közös a feladat, de más a metódus. Legyetek méltók az energiához, amely megalkotott benneteket és felébreszti Isteni lényetek!

Írta: Fürész Tibor
(2022.03.23.)

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás

Iratkozz fel a hírlevelemre

Értesülj az új bejegyzésekről, új programokról!

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.