FORRÁS-KÓD MAGAZIN

Az alábbi bejegyzések a Forrás-Kód módszert végzettek tollaiból erednek.
Az írások függetlenek attól, hogy a szerzője a civil élet mely területéről érkezik. Ebben a módszerben minden egyén azonos alapokról kezdi a fejlődést. Az egyéni fejlődés mértékét, kizárólag a hozzáadott szorgalom határozza meg.

A hang, az ének

A hang, az ének

Az ének teremtő, rezonancián alapuló, hangképzéssel létrejövő módszer. A rezgéstartomány a szavak metabolikus rendszere által az energiatérbe lépő algoritmikus eszköze. Esszenciális teremtő alap képességünk. Az embert ez különbözteti meg az állatvilágtól. Azonban ennek nincs tudatában az ember, csak halovány mértékben. Amint a hang elhagyja a torkodat, sajátos légkört teremtesz meg magad körül. A beszédhang és az énekhang egyénenként különböző és az egyénen belül is eltérő. Ereje van a suttogásnak is, a különböző hangerősségek más-más rétegekre hatnak.

A gyógyítás alapja a halk, lágy hangterjedelem. A harsány, erőteljes hangok élénkítenek, mozgásba hoznak, esetenként destruktív módon hatnak. A hangok hordoznak magukban a harmadik dimenzión kívül színeket, egyes esetekben illatokat is. Minden esetben testérzetekkel hatnak ránk.

A magyar nyelv sokszínű jelképrendszert, hangzókészletet tudhat magáénak, éppen ezért a földi síkon a legerősebb, legstabilabb teremtő képességgel rendelkező nyelvezet. Szorosan kötődik egymáshoz a hang és a jelképrendszer. Rendkívül összetett, árnyalt, éppen ezért nehezen tanulható. Más a rendszerlogikája a többi nyelvhez képest. Birtokosa ősi nyelv teremtő erejével rendelkezik olyan magas fokon, melyre az energiák koncentrált erősségben reagálnak. Amennyiben ezt még gondolataid teremtő képei, érzetek is társítják, folyamatos teremtő áramlatot hozol létre környezetedben. Jól gondold hát meg mire szentelsz figyelmet életedben!

A szavak energiaként folynak ki energiateredbe s anyagi valóságot eszkalálnak köréd. Tiszta szavak letisztult, békés légkört eredményeznek. A szavak tisztasága alatt az energiatöltetet értjük. Hiába beszélsz szépen, választékosan, ha a Lelkedben lévő testérzet, érzelem más töltetet ültet el a szavakban. A belső lényedből tudsz építeni, építkezni. Ha bent, a Lelkedben rend van, harmónia lesz az anyagi világban is. Ezért bizony nap mint nap tenni kell. A harmónia megteremtésének egyik alap pillére a belső csend. Töltekezz felsőbb énedhez kapcsolódva, az egységet megélve, önazonos életet élve. Innen ered valójában régi közmondásunk: “rend a lelke mindennek”.

Írta: Tokai-Bujdosó Éva

Érdeklődj e-mailben

Hozzájárulás

Iratkozz fel a hírlevelemre

Értesülj az új bejegyzésekről, új programokról!

Feliratkozásommal megismertem és elfogadom a hírlevélre vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Szabályzat részleteit.